Body Center INJA Home
Body Center INJA Home
Body Center INJA Home
Body Center INJA Home
Body Center INJA Home
Body Center INJA Home
Body Center INJA Home
Print Pagina

HYPOXI THERAPIE


hypoxi trainer, geluidsgolven, ultrasonen
Vetverbranding & Vacuümbehandeling

De hypoxi-therapie is gebaseerd op een combinatie van vetverbrandingstraining (fietsen) en een gerichte vacuümbehandeling met het doel om hardnekkige vetkussentjes op buik, billen en bovenbenen te verminderen. De therapie gaat uit van het bevorderen van de doorbloeding van het lichaam, waardoor de vetverbranding met 80 tot 100% toeneemt en de totale stofwisseling sterk gestimuleerd wordt. Hierdoor kunnen afvalstoffen en vetstoffen beter afgevoerd worden. Bloed is de enige transporteur van energie in ons lichaam en daarom van cruciaal belang bij de verbranding van vet. Vet verbrandt sneller in delen die een goede doorbloeding hebben dan in delen met een arme doorbloeding. Een gericht vacuüm effect zorgt dus voor deze verhoogde bloedtoevoer in het vetweefsel in de probleemzones waardoor een betere vet afvoer mogelijk wordt gemaakt.


Hoe werkt de HypoxiTrainer?


In het apparaat staat een onderdrukkamer die tot aan het middel reikt. Hierin bevindt zich een fietsergometer. Terwijl je op de ergometer een milde vetverbrandingstraining beoefent, wordt het weefsel vanaf de heup door het vacuüm geactiveerd. Het bloed wordt gevoed met de vetzuren die als energiebrenger naar de spieren worden gevoerd.


Binnen een maand een maatje minder


Afvallen met de HypoxiTrainer zorgt in vier weken tijd (12 sessies) voor een vetreductie in de gewenste zones met een zichtbaar verlies aan centimeters. De hypoxitherapie levert een merkbaar en blijvend resultaat op waarbij de oorzaken van cellulitis worden aangepakt.


Hypoxi trainer

90 % van de vrouwen heeft te kampen met hardnekkige vetophoping en cellulitis  op vooral heupen, billen en benen. Dit kwijtraken is dikwijls een helse opgave. De meeste technieken voldoen echter niet of zijn tijdelijk! Hypoxitraining geeft echter wel fantastische resultaten op de juiste zones, mits een licht aangepast voedingsplan.Met de hypoxi trainer krijg je in 4 à 6 weken hetzelfde omtrek- en kiloverlies als met een liposuctie.
De werking van de therapie berust op het creëren van een betere doorbloeding in huid en vetweefsel op vaste, bij vrouwen, voorbestemde zones (heupen, billen en benen). Dit gebeurt door een combinatie van 2 factoren :

  • Een milde fietstraining die de spieren in werking zet en waardoor energie verbrand wordt.
  • Het creëren van een alternerend vacuüm waardoor er een intensieve bloedtoevoer naar het vetweefsel gebeurt.

Vet verbrandt sneller in zones van het lichaam met een goede doorbloeding.Verder biedt Hypoxitraining  u een exclusieve, gepatenteerde en medisch onderbouwde techniek die reeds meerdere jaren in Oostenrijk en Duitsland zijn doeltreffendheid heeft bewezen. Optimaal resultaat krijgt u tijdens het consequent volgen van een kuur van 12 behandelingen, het best is 3 keer per week, gedurende een 30-tal minuten, met telkens een dag rust ertussen.


Hardnekkige vetreserves
 

Hardnekkige vetreserves in de billen en benen kunnen niet verminderd worden door intensief sporten of regelmatig diëten. De dispositie in de doorbloeding bepaalt waar het vet als eerste wordt afgebroken - helaas vaak niet op de plaatsen waar we willen.

Zwakke bloedvaten

Zwakke bloedvaten en zwak bindweefsel benadrukken het probleem en veel maatregelen veroorzaken blijvende schade en hebben geen succes.

Sterker dan de ergste dispositie

Hypoxi Trainer is de nieuwste wonderbehandeling! De combinatie van de beste therapieën uit de natuurgeneeskunde.  
Hoge druk - compressie therapie
Lage druk - vacuüm therapie en
Ergo meter - beweging therapie

Dit alles in één apparaat brengt fantastische resultaten, deze gaan de gerichte vetverbranding ver voorbij.

Zijn er bijwerkingen bekend?

Na de eerste behandeling komt het een enkele keer voor dat men hoofdpijn krijgt of zich niet lekker voelt. Dat heeft te maken met afvalstoffen die door de behandeling weg willen, maar nog niet kunnen. Bij een tweede keer doet zich dit doorgaans niet meer voor. Een te hoge zuigkracht kan een blauwe plek veroorzaken. Dit komt echter zelden voor en bovendien zal deze plek weer snel verdwijnen.


 Vetverbranding    Hypoxi Cellulitis


Terug naar
Afslanken

Omhoog


Alle rechten voorbehouden

Valide CSS!