Body Center INJA Home
Body Center INJA Home
Body Center INJA Home
Body Center INJA Home
Body Center INJA Home
Body Center INJA Home
Body Center INJA Home
Print Pagina
PROTEÏNE DIEET

proteine,afslanken,dieet,dieten,slank,afvallen,gewicht,wegen
Proteïne dieet ook wel eiwit dieet genoemd is snel en blijvend.

Het lijkt de logica zelf. Iedereen weet dat je verdikt als je teveel eet. Het lichaam heeft nu eenmaal een ingebouwde reflex om al het overtollige voedsel om te zetten in vetreserve. Het wil ons beschermen tegen periodes van hongersnood. Om die vetreserves dan weer kwijt te raken, moet je gewoon minder eten? Zo 'simpel' is het niet. Minder eten zal slechts gedeeltelijk helpen, je metabolisme zal er alles aan doen om het vet te behouden. We moeten het lichaam dus zover krijgen om het vet te verbranden.

 

Voordelen
  1. Efficiënt en snel: vrouwen verliezen meer dan 6 kg per maand. Mannen verliezen meer dan 10 kg per maand.
  2. Veilige methode: Dit is een gecontroleerde manier van afslanken, zonder dat het lichaam ernstige tekorten ondervindt.
  3. Geen honger – geen snoepdrang: Behalve de eerste 48 uur ondervindt u geen honger. Dit wordt verkregen door de ketonlichamen die de honger afsnijden. Die ketonlichamen komen vrij omdat het lichaam energie produceert van de verbranding van vetreserves. De hersenen gebruiken de ketonen ipv glucose, wat een goed tot zelfs euforisch gevoel veroorzaakt.
  4. Behoud van spiermassa: bij dit dieet worden de organen van het lichaam (spieren, hart, nieren, lever, de huid,..) gevrijwaard door voldoende toevoer van proteïne. Het gewichtsverlies gaat volledig ten koste van de vetreserves. Dit vermijdt een snelle gewichtstoename na het dieet. De huid wordt ook beschermd, verslapt niet, geen vermoeid uiterlijk en een stralende huid.
  5. Gemakkelijk: u weet duidelijk wat wel en niet mag tijdens het dieet.
  6. Effect op lange termijn: naarmate de verschillende fasen doorlopen worden, wordt een gezonde voedingsgewoonte aangeleerd.

Natuurlijk zijn hier enkele contra-indicaties aanverbonden. Niet iedereen kan dit dieet volgen. Vele huisartsen in Nederland en België zijn hierover tevreden voornamelijk hoe u na het dieet op gewicht blijft. Tijdens het proteïne dieet stoppen we de toevoer van vetten en koolhydraten (brood, suiker, fruit etc.). Na 2 dagen zal het lichaam in 'ketose' komen. Die ketose is een natuurlijk proces dat het teveel aan vet zal verbranden.

 

Zonder koolhydraten en vet haal je dus enkel energie uit je vetreserves. Daarbij voorzien we een optimale hoeveelheid van proteïne supplementen die goed verteerbaar zijn en een hoge biologische waarde hebben. Die zullen voorkomen dat het lichaam zijn eigen eiwitreserves gebruikt, voornamelijk spiermassa. Verlies van spiermassa en een verslapte huid is een veel voorkomend verschijnsel bij klassieke diëten.

 

4 Fasen

Tijdens dit dieet in 4 fasen eet u bepaalde groenten zoveel als u wilt, sommige groenten beperkt per dag. Geen suiker, brood, fruit, pastas, rijst, alcohol en enkele frisdranken. Geen vlees, melk, room, zuivelproducten..... De natuurlijke eiwitten bevatten altijd vetten of suikers, daarom gebruikt het proteïne dieet zakjes met minimale aanbreng van calorieën en rijk aan eiwitten. Deze essentiële aminozuren vrijwaren uw spiermassa en zorgen voor een stralende huid.

Indien u ook wenst af te vallen kunt u contact met ons op nemen onder telefoonnummer: 0314-333577. 


 

Lijst met producten + prijzen kunt u downloaden via ons. Klik hier (momenteel nog niet actief)

Lijst met fasen kunt u downloaden via ons. Klik hier (momenteel nog niet actief)


Terug naar Afslanken

Omhoog


Alle rechten voorbehouden

Valide CSS!