Body Center INJA Home
Body Center INJA Home
Body Center INJA Home
Body Center INJA Home
Body Center INJA Home
Body Center INJA Home
Body Center INJA Home
Print Pagina
PSYCHO M+ Bodyformer
proteine,afslanken,dieet,dieten,slank,afvallen,gewicht,wegen
Spierstimulatie

Elektrische spierstimulatie werkt door zijn eigen stroom van uiterst kleine elektrische impulsen in het motorische neuron te creëren. Deze impulsen bewegen zich op dezelfde manier voort als de impulsen die normaal gesproken door hersenen tot stand worden gebracht. De spiervezels trekken zich op de normale manier samen, gebruiken dezelfde plaatselijke voedingsstoffen en maken ook dezelfde bijproducten aan. Het trainingseffect van de spier is gelijk aan dat van vrijwillige activering van de spier. De spieren worden verstevigd, de lokale bloedcirculatie en de vermoeidheidsweerstand van de spier verbeteren. De EMS Bodyformer systemen dienen ervoor om de spieren getraind en gezond te houden.

 

Slanker en fitter worden zonder zware training.

Dankzij de bodyformer, een effectieve afslankmethode, waarbij u op de plaatsen afvalt waar u dat wilt. Al na één behandeling bent u enkele centimeters kwijt. Ook voor postnatale behandeling, lymfedrainage, cellulitis bestrijding en vetreductie.

 

Een kuur bestaat uit 12 behandelingen. De allereerste kuur wordt aangevuld met 6 lymfedrainage behandelingen. U betaalt dan voor 12 behandelingen terwijl u er 18 behandelingen voor krijgt. U dient 2 à 3 maal per week een behandeling te ondergaan voor het beste resultaat. Wanneer de kuur afgelopen is kunt u kiezen voor een volgende kuur of voor onderhoudsbeurten, d.w.z. 1 behandeling per week/2 weken. Met de bodyformer M+ komt u weer in vorm... of kunt u uw vorm blijven houden.


Gedurende iedere spiertrainingssessie wordt de volgende trainingscyclus toegepast:

 

Stimulatie

Een licht signaal door de pads overgebracht naar de spier.

 

Samentrekking

Wanneer de kracht van het signaal toeneemt, trekt de spier zich samen op dezelfde manier als bij normale training.

 

Ontspanning

Het signaal stopt dan zodat de spier zich kan ontspannen alvorens met de volgende stimulatie verder te gaan.

Heeft u een baby gekregen, dan vraagt u zich waarschijnlijk af of u ooit weer uw oude figuur terugkrijgt. Met de Bodyformer M+ lukt dit! Het postnatale programma geeft u weer een strak vel waardoor binnen korte tijd uw jeans weer kan passen. Al na 6 weken na de bevalling kunt u met dit programma beginnen.

 

Door een combinatie van een slechte levensstijl en verkeerde eetgewoonten, raakt het lichaam al gauw overladen met afvalproducten. Indien de afvalstoffen zich sneller opstapelen dan het lichaam aankan, worden de wanden van de bloedhaarvaten steeds zwakker en dringt het afval langzaam maar zeker door in de holtes tussen de vetcellen. Dientengevolge worden zowel water als afvalstoffen vastgehouden in de vloeistoffen tussen de vetcellen. Hierdoor verslechteren de bloedcirculatie en de lymfatisch stelsel. De Bodyformer M+ verbetert dit stelsel d.m.v. lymfedrainage programma.


Terug naar Afslanken
 

Omhoog


Alle rechten voorbehouden

Valide CSS!