Body Center INJA Home
Body Center INJA Home
Body Center INJA Home
Body Center INJA Home
Body Center INJA Home
Body Center INJA Home
Body Center INJA Home
Print Pagina
KANEEL WRAP
kaneel,wrap,afslankmethode,afslanken,dieet,dieten,slank,afvallen,gewicht,wegen
Een zeer aangename afslankmethode

de kaneel crème aroma-wikkelmethode. De unieke speciaal ontwikkelde aromatische kaneelcrème met kaneelolie en algen (zeewier) zorgt in combinatie met de wikkelmethode (ook wel wrapping genoemd), voor de afbraak van overtollig vet, de bestrijding van cellulitis, een betere doorbloeding van de huid en verwijdering van ongewenste afval- en gifstoffen.

Niet alleen de kwaliteit van de huid wordt hierdoor sterk verbeterd. Maar uiteraard ook de algemene conditie. U zult zich na de behandelingen zowel lichamelijk als geestelijk gesterkt voelen. Deze aroma-wikkelmethode kan ook gecombineerd worden met dieptewarmte afslankapparatuur, zodat extra gericht gewerkt kan worden.

 

De kaneelcrème wikkelmethode biedt u veel
  1. Afslanken in centimeters.
  2. Plaatselijke en algehele figuurcorrecties
  3. Cellulitis bestrijding
  4. Verstevigingen
  5. Lymfedrainage
  6. Sparaderen bestrijding

Bekende probleemgebieden zijn de dijen, billen, heupen en de buik. Uiteraard kunnen we ook de borsten, armen, oksel en andere gebieden succesvol behandelen. De duur van een behandeling is 60 min.

 

De kuur bestaat uit twee tot drie behandelingen per week gedurende 1 à 2 maanden achtereen. De bereikte resultaten kunnen behouden worden door eens per maand of eens per 6 weken een nabehandeling te ondergaan. 


Terug naar Afslanken

Omhoog


Alle rechten voorbehouden

Valide CSS!