Body Center INJA Home
Body Center INJA Home
Body Center INJA Home
Body Center INJA Home
Body Center INJA Home
Body Center INJA Home
Body Center INJA Home
Print Pagina

WITARIUM + BODYSOUND


witarium,afslanken,bodysound,thermish,thermische,chemisch,effect,effecten,afvalproducten,lipolyse,lipo,ultrasonen,ultrasoonInfrarood stralen
De cellen en organen blootgesteld aan het warmte effect van de infrarood stralen worden geactiveerd, beter van bloed voorzien dankzij de vasodilatatie (verwijden van bloedvaten) van haarvaartjes. Hierdoor bereikt men een betere vetafbraak alsook een grotere stofwisseling.

 

Met de infrarood warmtetechniek kan het lichaam zich d.m.v. transpiratie ontdoen van bijv. alcohol, nicotine, zware metalen zoals lood, calcium, nikkel etc. Het transpiratieproces ontlast nieren. Door de diepe indringing in het lichaam ontstaat een opwarmingseffect diep in het spierweefsel en in de inwendige organen. Het lichaam reageert hierop met een stijging van zowel hart- en polsslag. Gelijktijdig gaat ons lichaam transpireren. Infrarood biedt een maximaal zweeteffect. Vele giftige stoffen, die tengevolge van metabolische verontreiniging in het lichaam opgeslagen werden, worden door zweten uit het lichaam verwijderd. Infrarood verhoogt de capaciteit van dit uitscheiden, ontgiften en reinigen van de huid door de stimulerende werking op de zweetklieren.

 

Samenvatting:
  1. Cellulitis verbetert, daar dit een gelachtige substantie is die bestaat uit water, vet en afvalproducten, die zich vlak onder de huid bevinden. Door de afvoer van dit vet verkrijgt u een strakkere huid op deze plaatsen.
  2. Een goede huiddoorbloeding voor een goede opbouw van nieuwe cellen.
  3. De elasticiteit en huidstructuur verbeterd en worden versterkt.
Ultrasonen (geluidsgolven)

Wanneer Ultrasonen door de huid dringen verliezen ze een bepaalde hoeveelheid energie. Deze energie wordt door de huid opgenomen en uiteindelijk in warmte omgezet. De interactie van de Ultrasonen met de huid hebben mechanische, thermische en chemische effecten. De mechanische actie van de ultrasonen is te wijten aan de beweging van de cellen waar de ultrasonen doorgaan. De drukverschillen die gecreëerd worden, zijn in staat de permeabiliteit (doorlatendheid) van het celmembraan (een uiterst dun vliesje dat zorgt voor een scheiding tussen de cel en zijn omgeving) te vergroten en het breken van het weefsel dat de vetcellen met elkaar verbindt.

 

Thermische effect: De energie van de ultrasonen wordt door de huid opgenomen en in warmte omgezet. De passage van de ultrasonen golf in het "zachte" weefsel leidt tot een stijging van de temperatuur, deze stijging heeft de versnelling van het celmetabolisme (verbranding van voeding in een cel) als gevolg; wat de afbraak van vetten als gevolg heeft (lipolyse). Chemisch effect: Het chemische effect van de plaatselijke PH verandering en de verbeterde permeabiliteit van het celmembraan (dat moleculair gewijzigd is) wordt veroorzaakt door de voorbijgang van de ultrasonen door het weefsel. Met behulp van ultrasoon technologie worden de vetcellen zodanig aan het trillen gebracht tot ze barsten.

 

Elektrostimulatie

De elektrische stroom (elektro lipolyse) komt tot stand door elektroden (plaatjes) die op de te behandelen zones worden geplaatst.

De Body Sound (elektrostimulatie) heeft tevens een stimulerende invloed op de dieperliggende spieren. Er is een verhoogde lipolyse (afbraak van vetten) vastgesteld door de werking van elektrische stroom.

De plaatselijke microcirculatie verbeteren teneinde de cellulitisch weefsels te draineren (anti-oedemateuse werking) en te ontlasten.

De huid zal strakker en gladder worden.

 

Lymfedrainage

De matras waarop u ligt heeft een masserende functie die werkt op het lymfesysteem. Ook heeft elk programma dat gekozen wordt via de Body Sound (elektrostimulatie) een lymfedrainage.


 

De Witarium met Body Sound biedt mooie en langdurige resultaten zowel op het oog zichtbaar als via Thermography Contact.

 

Zie ook: Thermography Contact en Arosha Bandages.

 


Terug naar Afslanken

Omhoog


Alle rechten voorbehouden

Valide CSS!